Arbejdsmiljø til virksomheder

Glostrup Fysioterapi & Træning undervisning Copyright

Glostrup VirksomhedsFysioterapi

Glostrup Fysioterapi & Træning tilbyder sundhedsfremme til virksomheder i Københavnsområdet. Klinikken har mange fysioterapeuter med forskellige kompetencer, derfor kan vi tilbyde et bredt udvalg af ydelseskombinationer.
Vi skræddersyr gerne diverse ydelser, som netop din virksomhed har brug for til at forbedre jeres arbejdsmiljø.

Vi ved, at sundhedsfremme på arbejdspladsen kan give gladere medarbejdere samt skabe et trygt arbejdsmiljø.
Det er ofte vigtigt for medarbejderne, at der bliver taget hånd om deres helbred og at der sættes fokus på forebyggelse af f.eks. museskade eller rygsmerter samt at arbejdspladsen prioriterer, at medarbejderne har det så godt som muligt, i den tid de er på arbejdspladsen.

Glostrup VirksomhedsFysioterapi kan bl.a. uddanne virksomhedens medarbejdere, så de har redskaber til at håndtere arbejdsrelaterede gener i bevægeapparatet. På den måde kan man forebygge skader og bedre allerede opståede skader.
Via professionel vejledning i korrekte arbejdsstillinger og individuel rådgivning, vil medarbejderen lære at kunne genkende tegn på overbelastning, som kan føre til skader (f.eks. museskader, hovedpine, ondt i ryggen). Ved at udføre enkle forebyggende øvelser kan medarbejderen ofte undgå, at dagligdagens gener fra bevægeapparatet bliver kroniske.

Fordele ved virksomhedsordningens bedring af arbejdsmiljø

For den enkelte medarbejder:

  • tilegnelse af redskaber til at genkende overbelastningstegn
  • tilegnelse af redskaber til at forebygge gener
  • bedre fysisk form
  • større velvære
  • mere overskud
  • mindre stress
  • højere humør

For virksomheden vil dette betyde bedre stemning og tilfredshed på arbejdspladsen og forhåbentlig med tiden færre sygedage for medarbejdere.

Gratis samtale om sundhedsfremme på din virksomhed

Glostrup VirksomhedsFysioterapi tilbyder en uforpligtende samtale á ca. en times varighed, hvor vi kommer forbi og taler om virksomhedens eksisterende og/eller kommende sundhedstiltag.

Vi tager udgangspunkt i din virksomheds behov. Det kan f.eks. handle om gener i bevægeapparatet, ønske fra virksomhedens side om at komme overbelastning i forkøbet eller måske har virksomheden ud fra medarbejdersamtaler mærket et behov for fokus på sundhedsfremme.

Under samtalen præsenterer vi vores ydelser og i fællesskab udarbejdes en ramme for, hvad din virksomhed har brug for.

Glostrup VirksomhedsFysioterapi tilbyder typisk undersøgelse, div. former for behandling, øvelsesvejledning, ergonomisk tjek af arbejdsstillinger mm.
De fysioterapeutiske ydelser foregår udenfor Sygesikringen.

I menuen til højre kan du finde eksempler på ydelser, vi tilbyder, som kan hjælpe din virksomhed til endnu bedre arbejdsmiljø.

For yderligere information om arbejdsmiljø kontakt venligst Pernille W. Ellekær på 43 45 60 40 eller pernille@glostrupfysioterapi.dk