Babymassage

Underviser

Karin Johannesen, fysioterapeut siden 1993 samt kraniosakral terapeut med stor erfaring med bl.a. spædbørn og babyer.                                                                         

Hvorfor spædbørnsmassage?

Spædbørnsmassage kan bl.a. stimulere barnets vejrtrækning og blodcirkulation, massagen kan virke beroligende og afspændende, og den kan modvirke mavesmerter f.eks. forårsaget af luft.
Derudover styrker massage de følelsesmæssige bånd, som er mellem forældre og barn. Du kan gennem massage lære dit barns signaler at kende og derved bedre forstå dit barns kommunikation.
Mange undersøgelser har vist, at stimulering af berøringssansen er vigtigt for barnets udvikling. Spædbørnsmassage er én måde at stimulere vores taktile sans (berøringssansen).
Det er vigtigt at gøre sig klart, at et almindeligt forløb med undervisning i spædbørnsmassagen ikke skal ses som behandling af dit barn, men som mulighed for at lave noget dejligt med dit barn, som desuden har nogle gode effekter. Både fædre og mødre er velkomne til at deltage på kurserne.                                                 

Hvornår kan man starte?                                                                    

Typisk kan du starte med lette berøringsteknikker kort efter dit barn er født. Det er aldrig for sent at begynde at give dit barn massage, men det anbefales at starte på et hold inden barnet er 9 måneder. Er barnet ældre kan det være svært med holdundervisning pga. barnets naturlige udvikling og nysgerrighed, så kan individuel instruktion være at foretrække.                                                                                                        

Hold

Undervisningen foregår i hold her på klinikken, som oprettes løbende.

Mødre grupper                                                             

Det er muligt at lave kurser for mødre grupper. Disse kurser kan foregå i vores lokaler eller i private hjem.                                                                 

Pris

Det koster 800,- kr. for et forløb med 5 lektioner á en times varighed. Holdene oprettes efter behov.

Indhold.

På et kursus i spædbørnsmassage lærer du at give dit barn en fuld kropsmassage, du lærer afspændingsteknikker til dig selv og dit barn, og du får gode råd og diskussioner med på vejen af andre kursister og instruktør. Undervisningen vil være på børnenes præmisser og foregå i et tempo, så i kan være med selvom dit barn måske ikke lige er oplagt på dagen.

Særlige behov                                                            

Det kan være nødvendigt at tage særlige hensyn, hvis dit barn f.eks. er meget sensitivt, for tidligt født, har handicap eller andet. Hvis du har spørgsmål, så kontakt instruktøren.

Kontakt

karin@glostrupfysioterapi.dk