Information om klinikken

Glostrup Fysioterapi & Træning har til huse på Hovedvejen 152 A, 2600 Glostrup.

Klinikken har i øjeblikket 17 fysioterapeuter.

Der går bus til døren og Glostrup S-togsstation ligger indenfor gåafstand til klinikken. Bag klinikken er der endvidere gratis parkeringspladser og indgang til klinikken. Bruger du kørestol, skal du benytte bagindgangen ved parkeringspladsen, da der er trin op til indgangen på Hovedvejen.

Klinikkens åbningstider er mandag-torsdag 8-18, fredag 8-14. Sekretæren kan træffes i receptionen mandag-fredag fra kl. 8.30-14.

Det er muligt at træffe behandlerne kortvarigt i pauserne mellem patientbehandlingerne. Flere af klinikkens fysioterapeuter udfører også hjemmebehandlinger enkelte dage og er derfor ikke dagligt tilstede på klinikken. Vi råder dig derfor til at møde op på klinikken, når sekretæren er til stede. Ved afholdelse af kurser og møder, holdes klinikken lukket i de pågældende timer. Se opslag på klinikkens døre.

Tidsbestilling

Tidsbestilling kan gøres ved personlig fremmøde, ved online booking eller ved at ringe til klinikkens telefon på tlf. 43 45 60 40, mellem kl. 10-12 og kl. 13-14. Udenfor klinikkens telefontid kan der indtales besked på telefonsvareren, som aflyttes jævnligt.

Oplys venligst om du er handicappet eller gangbesværet, så din behandling/træning kan finde sted i stueetagen.

Online tidsbestilling booking

Ved online tidsbestilling benyttes følgende link og steps:

Online booking klik her

  • Log ind med din kode, som du har fået sendt på mail
  • Herefter kan du se fremtidige aftaler og bestille en ny tid (klik på Bestil tid til individuel behandling)
  • Vælg den fysioterapeut du normalt går hos
  • Nu kan du vælge i mellem fysioetrapeutens ledige tider (markeret med blåt)
  • Efter du har valgt tid klikker du på ”bekræft”

Du kan kun booke en tid ad gangen.

Din tid er først godkendt, når din fysioterapeut bekræfter tiden. Du får en meddelelse om dette på mail. Du får også en meddelelse, hvis din fysioterapeut ikke godkender din bestilte tid.

Du kan se dine aftaler i oversigten over fremtidige behandlinger på forsiden af online tidsbestillingen.

Hvis du er handicappet eller gangbesværet, således at du ikke kan gå på trapper, bedes du venligst ikke booke tid hos din fysioterapeut online. Årsagen til dette er, at du ikke ved om fysioterapeuten har behandlingsrum tilrådighed i stueetagen på det tidspunkt du booker.

Ved afbud

Afbud skal meddeles senest inden kl. 9 om morgen samme dag på telefonsvareren. Gives afbuddet efter kl. 9 eller udebliver du fra behandlingen pålægges der et gebyr.

Meld din ankomst

Når du ankommer på klinikken, skal du køre dit sygesikringskort gennem kortlæseren. På den måde kan din fysioterapeut bl.a. se din ankomst.
Der er venteplads i hhv. stueetagen og på 1. sal. Fysioterapeuten kalder dig ind, når det bliver din tid. Vi bestræber os på at holde tiden, men ventetid kan forekomme.

Overenskomst med sygesikringen

Fysioterapeuterne arbejder under overenskomsten med Sygesikringen, derfor gives der tilskud til almen fysioterapi. En enkelt fysioterapeut arbejder udenfor overenskomsten med fysioterapien.
Klinikken tilbyder også andre ydelser end fysioterapi, som ligger udenfor overenskomsten.

Behandling og træning

Klinikken er fordelt på hhv. stueplan og 1. sal. Gangbesværede og handicappede vil primært blive behandlet i stuen, øvrige patienter på 1. sal. Individuel- og holdtræning vil foregå i vores egne træningssale.

Info vedr. betaling

Klinikken tager imod MobilPay og VisaDankort/Dankort fra en terminal. Betalingen foregår efter hver behandling. Du kan også vælge at få fakturaen udskrevet, således du kan betale den hjemmefra, men dette koster et gebyr. Hvis du ikke vælger nogen af disse to løsninger (MobilePay/kort), så bliver der automatisk fremsendt en faktura på mail eller med posten samme aften incl. et gebyr.

Har du spørgsmål til din faktura, som er dannet/fremsendt via terminalen, så bedes du kontakte firmaet Melin på tlf. nr. 78795271

Medbring selv lagen og håndklæde

For at klinikkens brikse, hovedpuder, plaider mm. kan forblive rene hele dagen, beder vi dig venligst medbringe et lagen og et lille håndklæde til eget brug til hver behandlingsgang. Klinikken har ikke mulighed for at opbevare dette fra gang til gang. Det er også muligt at købe éngangslagner på klinikken.

Adgangsforhold/Parkering

Der er gode og gratis parkeringsforhold på bagsiden af klinikken via Toftevej. Samt længere nede af Toftevej. Vær opmærksom på, at der kan forekomme tidsbegrænsning i nogle af båsene.

Handicap information

Vi har handicapvenlig indgang ad bagindgangen til klinikken via Toftevej. Handicappede kan parkere helt op til bagindgangen. Alle handicappede og gangbesværede bliver primært behandlet/trænet i stueetagen. Derfor skal du gøre opmærksom på dit behov, når du bestiller tid på klinikken, så fysioterapeuten kan planlægge efter dit behov.
Vi har ligeledes handicaptoilet, bred træningsbriks, dørautomatik og bred indgangsdør, således at en mobil scooter kan køre ind på selve klinikken.

Første hjælp

Alle fysioterapeuter og sekretære kan yde første hjælp.

Hjertestarter

Klinikken har hjertestarter i nærheden af receptionen i stueetagen. Her kan du finde oversigt over hjertestartere i området.