Glostrup Fysioterapi & Træning Copyright

Genoptræning

Efter sygdom, skade eller operation kan genoptræning være nødvendigt. I nogen tilfælde bliver du tilbudt kommunal genoptræning, som er gratis. I andre tilfælde skal du selv varetage din genoptræning. Her kan det være en fordel at få råd og vejledning fra en fysioterapeut. Klinikken varetager mange former for genoptræning. Herunder kan du se et udsnit af vores tilbud.

Genoptræning før og efter operation

Klinikken har god erfaring med træning af bevægeapparatet før og efter en operation. Du vil få en individuel instruktion til øvelser og håndtering af korrekt brug af kroppen, således at træningen før og efter operationen forløber så nemt som muligt. Fysioterapeuten vil vurdere, om der er et behov for manuel behandling efter operationen f.eks arvævsbehandling, almen vævsbehandling eller nerveudspænding, hvilket kan optimere træningseffekten.

Genoptræning efter blodprop, hjerneblødning mm.

Efter et hårdt sygdomsforløb kan det være nødvendigt med genoptræning for at styrke muskler, forbedre koordination og balance mm. På den måde kan du forbedre dine evner til at klare dagligdagens udfordringer i den udstrækning, det er muligt. Her på klinikken kan din genoptræning foregå individuelt eller på hold. Hvilken træning der er mest optimal for dig besluttes i samråd med din fysioterapeut. I nogen tilfælde kan du være henvist til vederlagsfri genoptræning. Hvis du er henvist til dette, kan du frit vælge mellem kommunens træningstilbud og de fysioterapeutiske klinikkers tilbud.

Genoptræning efter Cancer Mammae

Klinikken har fysioterapeuter som er specieluddannede til at varetage træning og behandling før og efter kræftforløb. Det kan være en fordel at være instrueret i selvbehandling og øvelser før operation og strålebehandling. Men behandling og øvelser kan til enhver tid sættes i gang. Du kan læse mere her.

Genoptræning efter graviditet

Klinikkens fysioterapeuter kan hjælpe dig med råd, vejledning og træning både før, under og efter graviditet. Du kan med fordel benytte vores FysioPilates hold, som har fokus på graviditet og fødsel.