Referencer

Udtalelser 2013

Maja, 53 år:

Jeg har været patient på klinikken i ca. 20 år. Det er svært at helbrede mig pga. børneleddegigt. Men vedligeholdelse hjælper mig utrolig meget. Jeg kan tydeligt mærke, når jeg har været på ferie nogle uger, at behandlingen er meget tiltrængt, når jeg vender tilbage. Når jeg får akutte smerter bliver jeg hjulpet med det samme. Behandlingen er typisk ledmobilisering, massage, akupunktur, laser eller LifeWave plastre.

Lone Askelund:

Er uden nogen tvivl det bedste sted at gå til fysioterapi. Her kigges på kroppens helhed og man lærer rigtig meget om sin egen krop. Har gået der siden maj 2005. Jeg har en fast fysioterapeut, men har prøvet flere andre. Det er super dejligt at behandlingsformen er ens, uanset hvem man er hos. Når man ringer for at få en tid, gør sekretæren alt, hvad der er muligt for at finde en ny tid. Og så mødes man altid med smil og godt humør, hos alle ;-)
Stedet kan varmt anbefales.
Kærlig hilsen en meget tilfreds klient

S. Jensen:

Jeg kan på det varmest anbefale Glostrup Fysioterapi & Træning. Man er som født på ny, når man går der fra. Og personalet er noget af det sødeste og mest effektive. Det bedste sted for folk med skavanker og skader.

Minna Hansen:

Jeg har gået hos Glostrup Fysioterapi & Træning siden 2001. De har om nogen virkeligt hjulpet mig, så jeg kan udholde at være til, og klare dagligdags ting.
Jeg er dem dybt taknemmelig <3. De er så dygtige til deres fag, at det ikke tager dem ret lang tid, at finde årsagen til ens skavanker! Og de er hamrende dygtige til at gå ind og hjælpe med at lette ens smerter! Råd & vejledning er optimal, det samme er træningen!
Men det der kendetegner Glostrup Fysioterapi & Træning, er at man bliver lyttet til og taget alvorlig! Man føler sig ikke som et nummer. men de giver sig tid til en. De er så søde varme og empatiske. Når der er stafet løb i Solvangsparken, har de stillet deres ekspertise gratis til rådighed! Af hele mit hjerte TAK til Glostrup Fysioterapi & Træning. Jeg har anbefalet og vil gerne anbefale klinikken. På en skala fra 1 -10, ja så ligger de på en klar 10\\'er med pil opad. 

Annette 53 år. Førtidspensionist pga. bilulykke/fejloperation:

Er blevet behandlet af forskellige fysioterapeuter gennem mine ca. 17 år her på stedet. Alle lige grundige og dygtige med stor indsigt i ens kropsfunktioner. Som patient føler jeg mig altid i sikre hænder. Jeg forlader ALTID klinikken lettet for mine daglige kroniske smerter.

Ida von Wowen Fanøe, patient med kronisk lidelse:

Jeg er udelukkende blevet mødt af venlighed og åbenhed af hele personalet hos Glostrup Fysioterapi & Træning. Hos de behandlere jeg har haft og nu har, møder jeg stor faglighed, nysgerrighed og interesse. Dette er egenskaber der gør alverdens til forskel, når man har en kronisk lidelse, og er afhængig af vedvarende behandling og træning. Derfor vil jeg give Glostrup Fysioterapi min varmeste anbefaling.

Charlotte Nordestgaard Joost 37 år, Koordinator:

Jeg er som født på ny, når jeg har været under den meget kyndige og kompetente behandling, jeg oplever hos Jer. Både selve behandlingen men også de råd og den vejledning jeg tager med mig hjem spiller en afgørende rolle i mit liv, og jeg sætter meget stor pris på den respekt, jeg oplever, når jeg kommer i klinikken. Ingen skavanker/problemer er for små og jeg har mange gange oplevet, at bekymringer er blevet aflivet det sekund min behandling er afsluttet. En behandling er ikke bare en behandling, der følger også altid en forklaring med, så jeg forstår hvorfor min krop gør som den gør.
Tak!

Susanne, 62 år, pensioneret IT-medarbejder:

Jeg har været kunde her i mange år - og hold da op, hvor er I gode. Med en skæv ryg og meget slidgigt er det nødvendigt for mig med regelmæssig behandling. Og: Det virker!!!! Jeg har ikke haft et eneste af de slemme hold i ryggen, som jeg fik ca. hver anden måned før jeg begyndte behandling. Jeg har haft 4-5 forskellige terapeuter, som alle har været meget dygtige, venlige, behagelige og som har givet forskellige former for behandling. Deriudover får jeg god rådgivning til dagligdagen og øvelser, som jeg har meget glæde af.

Johanne 16 år:

Glostrup Fysioterapi er et varmt og hyggeligt sted. I starten var jeg ret så skeptisk over at skulle til en fysioterapeut, men lige i det jeg trådte ind af døren, så kunne jeg ikke lade vær med at smile. Alle fysioterapeuterne, jeg gik forbi, smilede varmt til mig, selvom det var 5. gang vi stødte ind i hinanden på kort tid. Jeg har så lagt mærke gennem tiden imens jeg har ventet på min tur, at alle unge som gamle virker til at nyde stedet. Fysioterapeuterne smiler og snakker med alle personerne, og støtter gerne de ældre mennesker op ad trapperne.
Så har min behandler (og nok også de andre) den fantastiske ting der hedder "vi laver arbejdet færdigt på patienten inden vi tager den næste ind" så nogen gange kommer jeg til at sidde og vente lidt ekstra på min behandling, men så ved man også, at jeg får den rigtige behandling når det bliver min tur. Jeg går til behandling hos en vidunderlig kvinde, som virkelig har ændret alt for mig. Ikke nok med, at hun har hjulpet min mor, hvor ingen andre har kunnet gøre noget, så har hun også kunne gøre det for mig. Hvis jeg har haft et spørgsmål, så har hun altid kunne svare på det, eller sige hvor jeg kunne finde svaret.
Takket være min behandler, har jeg også fundet ud af hvad jeg skal være som voksen. Jeg tænker at blive ligesom hende, når jeg bliver ældre. Så kunne ikke finde et bedre sted end Glostrup Fysioterapi & Træning.

Villy 73 år, pensioneret sygeplejerske:

Meget venlig og imødekommende ved henvendelse. Er kommet til fys. behandling i flere omgange. Grundig og fagligt kompetent ved behandling og information. Bliver ikke "overbehandlet", jeg mener, at man bliver behandlet indtil problemet er løst, og ikke for indtjeningens skyld. Kan varmt anbefales. 

Tanja 20 år, studerende.

Kommer her efter operation af scoliose med jernstænger langs rygsøjlen. Den bedste behandling og genoptræning man kan ønske sig. Efter 5 mdr. er der kommet fuld bevægelighed igen. Tak for god behandling.

Ellen 72 år pensioneret typograf:

Pga. skæv ryg har jeg meget tit ondt i nakke, ryg og lænd. God kompentent behandling.